» Blog » Vinkylar för perfekt förvaring av viner

Vinkylar för perfekt förvaring av viner

När man vill bjuda hem gäster på middag är det av yttersta vikt att man har ett gott vin att bjuda på. Detta kan verkligen vara den aspekt som fulländar kvällen och gör alla på bättre humör. Även när man enbart sitter och äter middag med familjen på lördagskvällen kan det vara gott med ett glas vin för att höja stämningen och komplettera den mat som man äter. Som om detta inte vore nog kanske man vill fira Halloween med en drink eller se till så att julen blir ännu festligare med vin i hand. Kanske är det en speciell årsdag eller en väninnas födelsedag – det finns helt enkelt alltid tillfälle för att hälla upp ett glas vin.

 

När vinkylen kommer väl tillpass

 

Festen kan dock inte vara för evigt, och när allt är sagt och gjort måste man finna den perfekta platsen att lagra sitt vin. Visst kan man ställa vinet på diskbänken och försluta flaskan med en kork, men inte är detta en särskilt god idé. För att vinet inte ska börja smaka unket måste det förvaras under den perfekta temperaturen. Rött vin behöver exempelvis en varmare omgivning än vad vitt vin behöver. Just därför är det ett bättre alternativ att införskaffa en produkt som har utformats för att just erbjuda den perfekta atmosfären för vinflaskan – nämligen vinkylen.

 

En vinkyl blir inte enbart en stilfull tillgång till ens hem som livar upp stämningen och får alla gäster att tappa hakan av förtjusning. Den är dessutom perfekt utformad för att lagra vinet i den temperatur som flaskan behöver. Det finns till och med olika zoner i vinkylen så att man kan lagra de olika typerna av vin vid olika temperaturer.

 

Som om inte detta vore nog har man flera olika material att välja mellan såsom trä, titanium och rostfritt stål. På så vis kan man välja en vinkyl som verkligen passar ens hem och smälter in i det omgivande utrymmet. Varför inte krydda till närvaron genom att införskaffa en vinkyl som har en häftig belysning. På så vis ser det riktigt fint, lyxigt och exklusivt ut trots att det inte behöver göra ont i plånboken för att nå det resultatet.

 

Var kan jag köpa min vinkyl?

 

Det finns ett flertal butiker som man kan vända sig till när man har tagit beslutet att införskaffa en vinkyl, men den nätbutik som står ut i mängden när det kommer till just kvalitet är WineAndBarrels. Detta är en butik online som har ett brett sortiment där de erbjuder flera olika vinkylar av hög kvalitet till rimliga priser. Här finner man inte enbart vinkylar, utan kan dessutom slå på stort genom att även köpa ett vinställ, vinmöbler, vintunnor, vinglas och andra fräcka vintillbehör som sannerligen kommer att få ens hem att lysa upp.

 

Det var år 2008 som WineAndBarrels hade sin början, vilket betyder att de har ett antal år på nacken som de har använt för att motta ännu mer erfarenhet kring vin för att kunna erbjuda de perfekta produkterna. Innehavaren Jakob Dau ville finna de mest förträffliga vinfaten och gav sig därför av runtom i Europa. Det var i Frankrike och Ungern som han väl fann vad han letade efter, och efter detta har han enbart fortsatt att utöka sin affärsverksamhet. Det var inte långt därefter som WineAndBarrels blev en verklighet.

 

För att läsa mer om deras företag, motta information kring den perfekta vinkylen samt köpa en vinkyl till ens eget hem kan man besöka WineAndBarrels genom följande länk: https://www.wineandbarrels.se/shop/2-vinkyl-vinkylskap/.

 

När man är på jakt efter en utomordentlig vinkyl

När man väl har bestämt sig att en vinkyl är det bästa för ens hem bör man fundera kring vilken typ av vinkyl man egentligen ska köpa. Det finns många olika sorter att välja mellan i ett stort antal färger och material, vilket kan göra det slutgiltiga beslutet svårt. Om man tänker över sina valmöjligheter på ett logiskt vis ska man dock snart se att valet var enklare än man först trodde.

 

Den första frågan som man kan ställa sig själv är hur mycket vin man brukar förvara på en och samma gång. Är det vanligt att en stor mängd flaskor står i ens hem eller brukar man enbart ha några få flaskor åt gången? Det är nämligen bättre att köpa en stor vinkyl som håller många flaskor ifall man vanligtvis har mycket vin hemma.

 

Därefter får man titta på utrymmet och hur ens inredning ser ut. Om man bor i en mindre lägenhet kanske man inte vill satsa på en riktigt stor vinkyl som tar över hela hemmet, och när det kommer till val av färg borde den smälta in med ens möblemang. Hos exempelvis WineAndBarrel finns det många typer av vinkylar att välja mellan, vilket betyder att man säkerligen kommer att finna någonting som passar ens hem.