» Blog » Perfekta signaler var man än vill med GSM förstärkare

Perfekta signaler var man än vill med GSM förstärkare

Med en GSM förstärkare som det perfekta verktyget för ens mobil finns det inte längre någon oro över att inte få tillgång till perfekta samtal. Vi känner alla säkerligen igen irritationen av att inte ha någon signal under ett viktigt telefonsamtal, och det är här som en GSM förstärkare kommer att underlätta för en enormt. Med hjälp av denne apparat får man nämligen tillgång till 3G och 4G var man än vill ha det.

 

Användningsområde och sökformulär

 

Kanske är man ute efter 3G och 4G på kontoret för att göra det dagliga arbetet enklare, men det kan också vara så att man hellre har det i hemmet under fritiden eller i bilen om man exempelvis behöver hjälp av sin GPS. Oavsett plats kommer en GSM förstärkare att förenkla möjligheterna för perfekta samtal.

 

För att hitta en lösning bland havet av olika modeller av GSM förstärkare finns det ett formulär hos MyAmplifiers.com som man har möjlighet att fylla i. Här gäller det först av allt att ange vilket land man kommer ifrån samt vilken telefonleverantör som man använder sig av bland Telia, TELE2, Telenor, 3 eller Comviq. Sist men inte minst är det viktigt att välja hur byggnaden ser ut där ens GSM förstärkare kommer att användas. Olika modeller har olika räckvidd, och i de flesta fallen kommer förstärkarna med större räckvidd att kosta lite mer än andra varianter. När man väl har fyllt i formuläret så klickar man enbart på ”Hitta” knappen för att få fram de GSM förstärkarna som passar ens individuella behov.

 

De olika modellerna

 

De minsta modellerna har en räckvidd på mellan 0 och 100 kvadratmeter, och dessa passar perfekt för GSM förstärkare som ska placeras hemma i lägenheten eller huset. Därtill finns det förstärkare för mindre byggnader på omkring 100 till 300 kvadratmeter för exempelvis ett mindre kontor. Ett steg högre finner man GSM förstärkarna som räcker mellan 300 och 500 kvadratmeter för lite större byggnader, eller vad sägs om 500 till 1 200 kvadratmeter för riktigt stora byggnader. Om det exempelvis är tal om ett lager eller en liknande enorm byggnad finns det tro det eller ej GSM förstärkare som räcker över 1 200 kvadratmeter. Sist men inte minst kan man välja varianter för båtar eller bilar.

 

Vid beställning av GSM förstärkare

 

När man tar tjuren vid hornen och beställer en GSM förstärkare så kommer man att få ett helt paket med alla de sakerna som behövs för att framgångsrikt installera ens GSM förstärkare. Det kan vara tal om antennerna som ska finnas inomhus och utomhus, mobilrepeatern, enheten för strömförsörjning samt extra ting för att förenkla monteringen. Installationen kräver enbart en kvart av ens tid, och man behöver dessutom inte vara någon expert för att få förstärkaren att fungera. Inom kort kommer man att ha tillgång till alla de där perfekta samtalen som man har drömt om med 3G och 4G i ens hem, butik, lager, på kontoret, i bilen eller på båten.