» Blog » 7 skäl att välja en gamingstol

7 skäl att välja en gamingstol

Gillar du att spela är förmodligen gamingstolen den möbel du spenderar allra mest tid i. För att få en optimal spelupplevelse och samtidigt skona din kropp och är det värt att investera i en stol som är riktigt bra. Vi listar sju skäl att välja en gamingstol framför en vanlig kontorsstol.

 

  1. Gamingstolen är gjord för att spela. Designen och konstruktionen har många ergonomiska fördelar men den låter dig också röra dig på det sätt du vill och ha snabba reflexer så att du kan agera snabbt i spelet.
  2. Bättre koncentration och fokus. Gamingstolen ger dig friheten att koncentrera dig på spelet utan att behöva tänka på hur du sitter. Det gör att du kan ägna all din energi på spelet och att planera nästa drag.
  3. Passionerade datorspelare spenderar i snitt 6-8 timmar i sträck framför skärmen och ett intensivt, uppslukande spel tillåter inga pauser. Då gäller det att sitta bekvämt. En gamingstol är inte bara är anpassad efter din kropp, den är gjord för att spela i.
  4. Flexibel ergonomi. En gamingstol har långt fler möjligheter att anpassas efter din kropp och ditt sätt att sitta. En bra gamingstol kan du justera och ställa in så att du får optimalt stöd för rygg, axlar, nacke, armar och ben, utan att det försämrar din rörlighet. En felaktig ergonomi kan utsätta kroppen för belastningar som inte bara förstör din fysik på kort sikt utan kan ge varaktiga men för resten av livet.
  5. Den är lättskött. Gamingstolen är gjord för långa, intensiva sittningar och har därför en klädsel som är lätt att göra ren. Så du kan lugnt välta ut Jolt-colan i knät eller låta svetten rinna genom utdragna, hetsiga strider. Gamingstolen klarar det.
  6. Gamingstolen är inte längre en lyxvara till oöverkomligt pris. En bra gamingstol med alla sina fördelar behöver inte kosta mera än en medelmåttig kontorsstol. Skillnaden är bara att gamingstolen inte på något vis är medelmåttig.
  7. Den är snygg! Gamingstolen är inspirerad av motorsportens racingstol vad gäller utformning, materialval och utseende. Kalla det fåfängt men en snygg spelstol är till glädje inte bara för dig. Klädd i det mjukaste konstläder i skarpa färger med kontrasterande sömmar imponerar stolen även på dina motspelare när de ser dig på webcam, och visar att du är en engagerad spelare som kan ge värdigt motstånd.

 

Kort sagt: Investera i en bra gamingstol och du blir en mångfaldig vinnare. Jo det är sant, spelare som sitter bekvämt och kan lägga all sin koncentration på spelet tar hem fler vinster. Du sparar också din kropp så att du kan använda den till allt du vill göra, nu och i framtiden. Hos TecTake hittar du gamingstolar i förstklassig kvalitet och tilltalande design som lever upp till de höga kraven på kvalitet och funktion. Den stabila konstruktionen och rejäla material gör att gamingstolarna från TecTake har extra lång livslängd. Gamingstolen som är rätt för just dig hittar du hos TecTake!